Training

“Sport”week week 40 2016

Een rustig weekje, gewoon omdat ik vond dat ik dat verdiend heb na de marathon van vorig weekend. Ik heb deze week weinig gedaan en me iets minder aan het dieet gehouden. Ok, ik beken, ik heb 3 bokbier op deze week. Maar ook is het nu nog precies een half jaar tot de grote Marathon des Sables. De komende 5 maanden zal ik de hoeveelheid lopen flink gaan opvoeren.Huub
 

Rustweek

Deze week was dus zoals gezegd een rustweek. Ik heb geen trainingen bij Huub gedaan. Ook een beetje gekomen omdat trainer Huub sinds deze week zijn eigen stekkie heeft, waar hij zijn klanten nog beter kan gaan helpen. Alleen moest het deze week wel al zijn spullen nog in elkaar gezet worden. Nu het af is, is het wel een aanrader voor een ieder die echt beter wil worden. Ga zeker eens langs daar!
 

Mijn spullen voor de MDS

Verder is het nu gaan zorgen dat dingen duidelijk worden. Welke schoenen ga ik straks gebruiken in de woestijn? Mijn huidige Altra LonePeak 2.5 zijn geweldig, maar er is een opvolger van op de markt. Zal ik die eerst eens gaan proberen? Moet ik misschien een maatje groter kopen? Wat voor shirt ga ik straks aan. Lange mouwen, korte mouwen? Ik weet het nog niet.

dsc08837

Verder moet ik nog een aantal spullen hebben die verplicht zijn en die nodig zijn. Een slaapzak, een matje, een gifpompje, ga ik nu wel of niet slippertjes meenemen? En zal ik ’s avonds een ander shirtje aan doen? Dat zijn allemaal nog keuzes die gemaakt moeten gaan worden. Daarnaast ben ik er ook nog niet over uit hoeveel eten ik mee ga nemen.

ultra-sleeping-jacket-
 

De training deze week

Heb ik dan deze week helemaal niets gedaan? Tuurlijk wel. Ik heb zaterdag een stevig rondje door het zand gedaan. Ik heb expliciet het mulle zand opgezocht, omdat ik tijdens de kustmarathon daar nat op ging. En zondag heb ik een rondje gedaan met de rugzak die ik in de woestijn ga gebruiken. Daar had ik 5 kg spul ingedaan. De rugzak die ik heb is echt een fijne zak. Daar is over nagedacht.

MdS-backpack

Dus de komende tijd heb ik nog genoeg te doen, de kilometers moeten omhoog, de spullen uitgezocht en uitgetest worden. Het is nog maar 6 maanden, time is ticking!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *