Fourtress

Fourtress

 

fourtress

Als dienstverlener op het gebied van embedded software, technische automatisering en app development ondersteunt Fourtress bedrijven met behoefte aan specifieke kennis of extra capaciteit. Of het nu gaat om device drivers of applicaties, Fourtress levert innovatieve technologische diensten en ontwikkelt producten voor opdrachtgevers die hoge kwaliteitseisen stellen.

Fourtress doet dit in de vorm van consultancy, (inhouse) projecten en detachering met een focus op de domeinen: Automotive, Lifetec & Health, Food & Technology en High Tech Systems & Materials.

Typerend voor Fourtress is de passie voor hoogwaardige technologie, gecombineerd met een persoonlijke benadering van de klant.

High Tech with Human Sense = Great Performance!

Fourtress is een detacheerder, consultant, adviseur én innovator in één. Daarbij streeft Fourtress meerdere doelen na.

Wij willen ‘onze’ mensen inspireren en motiveren om persoonlijk te groeien en er zo voor te zorgen dat wij met de beste, creatieve en meest efficiënte oplossingen voor vraagstukken van onze klanten komen en deze realiseren. Zowel intern als extern. In welke rol dan ook. Of we nu detacheren, opereren als consultant of bevlogen aan de slag gaan met ‘eigen’ projecten, wij streven altijd naar het hoogst haalbare: high tech with human sense!

Voor meer informatie, klik hier.