DoenDurven

Hoe gaat jouw verhaal verder?

Iedereen heeft zijn of haar verhaal, alleen het lijkt wel of veel mensen problemen hebben met het schrijven van het vervolg van hun verhaal. Een writersblock dat ervoor zorgt dat men het verhaal maar laat gebeuren, geschreven door een ander. Mensen hebben zoveel potentie en vaak is er maar een klein zetje nodig in de goede richting.

mds
 

Marathon Des Sables

In 2017 gaan we met 4 personen de Marathon Des Sables rennen. Ook wel de zwaarste voetrace op aarde genoemd met haar 250 km, extreme temperaturen en veel zand. Een race die de nodige voorbereiding vraagt, op zowel fysiek als op het mentale vlak. Met het doen van ons verhaal willen we mensen aansporen meer te maken van hun leven. We laten zien dat alle grote veranderingen beginnen met kleine stapjes. Door onze voorbeelden aan te halen op een manier die aanspreekt. Ook wij zijn begonnen met een droom en zijn met vallen en opstaan gekomen waar we nu zijn. Ons verhaal delen we graag.
 

Voor wie is ons verhaal interessant?

We hebben het over het zetten van doelen, het definiëren van projecten, en de zaken opdelen in kleine stukjes. Onze avonturen hebben een sterk mentaal aspect, iets wat ook niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Mentaliteit is meer dan blind door blijven gaan.

Door gepokt en gemazeld te zijn in het bedrijfsleven weten wij onze ervaringen te koppelen aan organisatievraagstukken in het bedrijfsleven. We besteden aandacht aan het volledige proces van voorbereiding en uitvoering van een expeditie. We komen echt niet ineens met geheel nieuwe inzichten, maar leggen op een ontwapende en subtiele manier directe verbanden tussen het werken in een bedrijf en het uitvoeren van een expeditie.
 

Het materiaal

Uniek dia- en videomateriaal zetten de sfeer neer waarmee we in staat zijn mensen te bereiken en geïnspireerd te laten kijken naar hun eigen doelen. Elke lezing wordt in overleg met de opdrachtgever afgestemd op het doel van de bijeenkomst. Onze verhalen zijn interessant voor bedrijven, managers en teams, voor inspiratie en teambuilding voor sportclubs en andere groepen.

mosi-photo-climb

Wij delen graag ons verhaal en vragen daar een vrijwillige sponsor bijdrage voor terug. Ja, het kan dus ook voor niets! Wie wil er geïnspireerd verder gaan schrijven aan zijn of haar verhaal?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *